preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading

Citroen

Toimimme Citroën henkilö- ja pakettiautojen merkkihuoltona. Merkin edustus on ollut meillä vuodesta 1990 (välillä vuoden verran taukoa) joten kokemusta merkistä löytyy.

Merkkikorjaamona meiltä löytyy Citroën:n edellyttämät erikoistyökalut joilla vian paikallistaminen ja korjaaminen tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi henkilökunnan jatkuva kouluttautuminen takaa laadukkaan työtuloksen.

Kauttamme onnistuu kaikki Citroën:isi vaatimat työt. Tuulasin vaihdoissa, kolarikorjauksissa ja nelipyöräsuuntauksissa käyttämme toistaiseksi hyväksi havaittuja paikallisia yhteistyökumppaneita.

Voiteluaineina käytämme luonnollisestikin Citroën:n yhteistyökumppanin Total:n tuotteita.

Kun huollatat Citroën:n säännöllisesti Citroën -merkkikorjaamolla valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti on autollasi voimassa Huollon Tiepalvelu joka auttaa mikäli matka katkeaa tekniseen vikaan tai liikenneonnettomuuteen. Huollon Tiepalvelu on lisäturva joka auttaa 24/7 numerossa 0800 105 501.

Takuun alaisissa autoissa (3vuotta/100.000km) Citroën Tiepalvelu auttaa samassa numerossa.

Vanhemmille Citroën -malleille on tarjolla Citroën Eco -merkkihuolto (alkaen 139€) joka myös sisältää Huollon Tiepalvelun.

Meiltä saat Citroën:iisi myös varaosat ja lisävarusteet. Yleisimmät varaosat löytyvät omasta varastostamme ja muut saadaan tilaamalla useimmiten jo seuraavalle arkipäivälle. Vanhempiin malleihin on saatavalilla myös edullisempia Citroën-Eurorepar -varaosia.


Powered by CMSimple | Login | Layout Kopio-Raksa 2017